INVITATIE LA DEZBATERE: ,,EDUCATIA NE UNESTE"

Invitaţie la dezbatere: ,,Educaţia ne uneşte"

 

Conducerea Colegiului Tehnic Rădăuți vă invită să participați la dezbaterea publică a documentului de viziune sistemică – ,,Educația ne unește”, document care cuprinde viziunea M.E.N. asupra viitoarei legi a educației.

Data dezbaterii: 16 mai, 2019, ora 17,30.

Vă rugăm să comunicați înscrierea/participarea dumneavoastră doamnei diriginte a clasei sau la secretariatul unității de învățământ, la nr. de telefon: 0230562420, până la data de 15.05.2019.

Având în vedere că la dezbatere se vor face fotografii, în conformitate cu legislația privind protecția datelor personale, vă rugăm să vă exprimați acordul scris în acest sens. Lipsa acordului pentru fotografiere nu condiționează participarea d-voastră la dezbatere, ci doar apartenența la grupul fotografiat.

Formularul de acord privind fotografierea va fi pus la dispoziție de către organizatori sau poate fi descărcat de pe site-ul: 

http://www.scoala-avvcj.ro/informatii-utile/parinti/ 
 

Link către documentul „Educația ne unește” publicat pe site-ul Ministerului Educației Naționale –https://www.edu.ro/sites/default/files/Educatia%20ne%20uneste%20-%20Viziune%20asupra%20viitorului%20educatiei%20in%20Roma%CC%82nia.pdf