ANUL SCOLAR 2019-2020

 

29 ianuarie-Ziua dramaturgului Matei Visniec, absolvent al Colegiului Tehnic Radauti.

 

In data de 8 decembrie 2019, Corul Thimotheos al CTR a participat la FESTIVALUL DE COLINDE ȘI OBICEIURI TRADIȚIONALE DE CRĂCIUN " FLORILE DALBE" organizat de Asociația Cultural-Umanitară "Speranța " și Școala Gimnazială Coșna.

      

 

Gala evenimentului “Dialogul proiectelor educative”, ediția a III-a, sub egida „Un secol de trăiești, un secol să înveți!”.
Premiul acordat colegiului este redirecționat tuturor elevilor care se implică, cu sârguință, în frumoasele proiectele educative ale școlii. 

      

                                                     

Colegiul Trăiește Românește - de Ziua Națională

       


       

        

 

 

„19 Days of Activism for prevention” a cuprins și o activitate susținută de clasa a X-a E, contabilitate, sub forma unui proces despre stratificarea minorităților sociale. Elevii au adus în discuție trăsurile etnice specifice rromilor, au prezentat tradiții, comportamente și moduri de viață ale acestora. Elevii au exemplificat particularități semantice, trăsături etnice, obiceiuri și o cazuistică bazată pe textul studiat la limba română, „Fântâna dintre plopi”. Acest mozaic etnic, valorizat prin limbaj și costume, a dat prilejul elevilor să înțeleagă noțiunile de segregare socială, discriminare și prejudecăți. Proiectul va continua cu informări privind justiția juvenilă, în activitățile coordonate de cabinetul de Asistență Psihopedagogică.

        

 

Commando Tactics Rescue - Balul Bobocilor CTR 2019