Rezultate 2019 - 2020

ANUL SCOLAR 2019-2020

 

       

 

Mențiune la Olimpiada Națională de Informatică Aplicată - Elevul Radu Andrei Eduard, din clasa a IX-a A

Anul acesta  “Olimpiada Națională de Informatică Aplicată - AcadNet”, a fost organizată exclusiv online, în condiții de maximă securitate și obiectivitate. Olimpiada a fost susținută tehnic de către o echipă a Universității Politehnica din București -UPB, Facultatea de Automatică și Calculatoare.

Concurenții au fost monitorizați continuu audio-video de comisia de supraveghere, în sesiune Cisco Webex. Au participat 132 elevi din toată România, în condițiile specificate în regulamentul oficial al competiției.

Olimpiada  AcadNet este organizată de Ministerul Educaţiei, Universitatea Politehnică Bucureşti şi CISCO Academy.

Elevul Radu Andrei Eduard, din clasa a IX-a A, a participat la Secţiunea Calculatoare clasele 9-10, fiind îndrumat de doamna prof. Georgeta Victoria Ciubotaru.

AcadNet este o competiţie menită să evalueze, prin probe teoretice şi practice, competenţele de configurare şi depanare a calculatoarelor şi a reţelelor de telecomunicaţii. La faza naţională, concurenţii au avut o probă teoretică, cu întrebări formulate în limba engleză, şi o probă practică.

Toţi elevii calificaţi în finală studiază cursurile Cisco Academy IT Essentials.

 Participanţii la această competiţie, sunt tineri interesaţi cu adevărat, pasionaţi, care învaţă nu din obligaţie sau pentru note ci de fapt pentru viitorul lor, pentru viaţă. Ceea ce se cere la concurs depăşeşte cu mult materia din programa şcolară. Pentru a ajunge la performanţă într-un anumit domeniu se cere mult efort şi pasiune, atât din partea dascălilor, cât şi a elevilor.